tisdag 26 maj 2009

KAOS!!!

För ett tag sedan fick jag en sååå underbar award som damp ner i brevlådan här hemma hos mig. Jag brukar sällan ha orken att skicka vidare awardser men den här värmde verkligen mitt hjärta lite mer än vanligt! Tack så otroligt mycket Scräpemma!!!
Dessutum är det KAOS riktiga awardser som man gör och skickar iväg med vanliga posten!
Läs här!
Om KAOS
"KAOS (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn
Storlek: 10x15cm.
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."
Jag har funderat väldigt mycket på vilka jag ska skicka till och har kommit fram till att dessa ska få mina KAOS-kort!
Johanna/Silwerstar var bland de första scrappare jag pratade med och då i helt annat sammanhang, på forumet babyboom som jag hängde mycket på när jag väntade Smilla. Hon var också en av de första som jag pratade med IRL i Linköping på min första scrapträff. Dessutom är hon så otroligt inspirerande och hon har verkligen sin egna stil och jag älskar allt hon gör!
Aases blogg var en av mina tidiga favoriter bland alla scrapbloggar och det finns många anledningar till det. Dels så verkar hon vara en så underbar person. Hon har alltid kloka saker att säga och jag är ganska säker på att vi skulle trivas hop om vi träffades på riktigt och dels gör hon underbara LOs. Sedan får vi inte glömma att hon fotar underbara foton också!
Egentligen skulle jag vilja ge lite KAOS till alla i Stellas DT-team för att ni är så underbara och inspirerande!! Att jag väljer just Mahlin är för att jag fick upp ögonen för henne innan varken hon eller jag var DT på Stellas och hon har en så skön humor och så galet skoj inställning till livet! Dessutom är hon en av dem som har fått mig att våga lite mer i mitt skapande.
Ännu en anledning till att hon får KAOSen av mig är för att hon gifter sig i helgen!!!!
Nu vill jag att ni tre mailar mig era adresser så att jag kan skicka era KAOS kort!!
Jag kommer försöka hinna göra dem i helgen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vad kul!! :D Tack söta du för dina ord ♥

teres sa...

*hihi* vilken rolig award och vad kul att få :D! Det var du värd!

Kram

Anonym sa...

Hej tjejen!

Nu var det eet tag sedan jag kikade in, alltid lika vackra skapelser! =) Grattis till kaos award, den förtjänar du! =)

Ha en bra dag, kramar Ulrica

Cattis sa...

Vilket läckert kaos kort!!! WOW!!! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...