måndag 4 maj 2009

STM #84

Den här veckans låt på Scrapping The Music heter Secret Valentine men har så otroligt mycket i texten som man kan scrappa om annat än bara till Alla Hjärtans dag!
Jag började med min LO på Örebroträffen och tack gulliga Teres för att du knöt tyllrosetten åt mig! Jag har också låtit mig inspireras av AnnaB när jag gjort journalingen.7 kommentarer:

Sofias blogg sa...

jättesnygg, cool och manlig men ändå romantisk. turkos/orange/svart är ju en så snygg färgkombo, blir sugen att gör något själv i de färgerna.:)

Jiggy Jen sa...

BEAUTIFUL COLORS!!!!!! Love it!!

silwerstar sa...

Riktigt snygga färger och detaljer på denna layout!

Annika sa...

Ja vi har ju haft tur såhär långt, det här är ju typ bara andra eller tredje gången han är förkyld alls. Ta i trä. Ni behöver sannerligen inte fler omgångar snor! =D

ScräpEmma sa...

Åh, så läckra färger!! Och snygg LO...ja, du har hunnit lägga upp en hel hög med toksnygga alster, sedan jag sist hann titta in!!! "Jag är stolt" är helt klart en favorit, liksom "sommardusch"...och...jösses, jag skulle ju kunna räkna upp alla *skratt*

Det är så läckra färger och så välarbetade detaljer, hittar hela tiden nåt nytt...

Du råkkar järnet :)

Kramen!!

ÅsaF sa...

Supersnygg!!

Essmo sa...

Göööörläcker! va coolt det var med bokstäverna till höger om fotot,najs! =) & layouten under är galet snygg, du kan ju verkligen inte misslyckas med en LO.. (eller lägger du inte ut alla?! ;););)

kramkram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...