måndag 5 oktober 2009

Minialbum

Förra veckan fick jag ett underbart DT-paket med bland annat Making Memories julserie Mistletoe från Stellas. Så fort jag öppnade paketet visste jag vad jag skulle göra. Jag har läänge (typ sedan förra julen) tänkt göra ett litet minialbum med några av julfotona från förra året och nu blev det äntligen av! Idag delar jag med mig av de första sidorna i albumet. Resten kommer i morgon.

Läs mer om det i Stellas Blogg.

6 kommentarer:

Lilo sa...

Jättefint!!! =) Minialbum är knepiga att göra tycker jag, men kul när man väl kommer igång (jag brukar ha flera års startsträcka... he he he...)

Anonym sa...

Hahahahaaaa!!! Jag har inte det där kortet på william i skägget! =D Så jädra snyggt album, framsidan är hur läcker som helst! you've done it again marie!

Cattis sa...

Underbart!! Älskar minialbum!! Och ditt var så inspirerande och så juligt! =)

Kramis

LillBlomman sa...

Åhh jag missar sååå mycket fint här! Vart tar tiden vägen? Eller det vet jag väl, att ha en underbar ett åring och roliga scrappudrag stjäl ju en del datortid:) Layouten som du vann med är helt fantastisk! Älskar alla kontraster! Och vilket fint minialbum! Gillar att du gjort fotona svart vita, kan lätt bli lite hysteriskt med alla juliga färger! Många kramar!

Alexandra sa...

Sv: Tack Marie. Tycker det känns jätte kul och ska bli riktigt spännande! Är så glad!

Anonym sa...

Älskar minialbum!

Jättefint!!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...