lördag 6 mars 2010

Det är bar å åk?

Ja, då har jag gjort min första resa utför i en skidbacke! Och en sak är säker, det är inte bar å åk! Det är riktigt svårt! I huvudet vet jag precis hur jag ska göra men jag bromsas av rädslan vilket gör att jag sitter på ändan mer än jag står på skidorna! Nåja, jag ska inte gemig, jag ska fortsätta tills jag kan det! Det finns som tur är inget bildbevis på när jag gör mina försök men jag har i alla fall ett några andra foton från dagen.


4 kommentarer:

Cattis sa...

=) Alexander ska gå skidskola nästa helg, har bokat in honom och en kompis till honom. Själv åkte jag utför jämt när jag var yngre, nu blir det mest när vi är i fjällen trots att vi har en härlig backe i Järvsö. Men nu ska A få testa, hoppas han gillar det! Då kanske man själv kommer iväg till backen lite oftare, för det är ju sååå kul!

Anonym sa...

Joooo, det är bara å åk! Som jag som åkte störtlopp (ofrivilligt) och sen fick leta efter all utrustning som låg utspridd med fem meters mellanrum i backen efter mig. Haha, så hemskt det är att åka egentligen, men vilken fin dag ni hade! =D

jeanettew sa...

Härligt! GO GIRL!!!!
Jag hejar på dig!

Kram kram

LillBlomman sa...

Vilka underbara bilder!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...