tisdag 15 maj 2012

Paus...

Ja som en del har förstått så är jag inte särskilt aktiv på bloggen eller när det gäller scrappandet. Läget är helt enkelt att jag prioriterar annat nu och tiden/orken räcker inte helt till. Jag har hamant i världens scrapsvacka och har svårt att hitta glädjen i scrappandet just nu.

Detta har lett till att jag tagit några svåra beslut. Jag har beslutat mig för att avsluta de uppdrag jag har.

Jag har varit på Stellas sedan februari 2008 så det är med stort vemod jag lämnar den DT-platsen. Min tid där har gett mig så mycket. Jag har varit kollega med alldeles fantastiska människor och jag har haft många skratt på de träffar vi haft. När jag fick mailet från Jenny att jag hade fått uppdraget så var det en stoooooor självförtroendeboost och det var nog det som verkligen drog igång mitt scrappande.

I februari 2011 blev jag en av alla fantastiska, underbara och inspirerande tjejer i Swe-scrap. Att bli tillfrågad var för mig en otroligt stor ära då jag har haft just den bloggen som en stor källa till inspiration sedan jag började scrappa. Det här året med Swe-scrap har varit otroligt givande och utmanande och återigen har jag fått träffa alldeles fantastiska människor.

För ganska precis ett år sedan blev jag DT åt scrapfabriken och ännu en gång så fick jag känna på att tillhöra ett fantastiskt gäng! Jag har ett par saker kvar att göra åt scrapfabriken så jag är ännu inte helt borta där.

Jag vet inte om jag kommer hitta tillbaka till scrappandet eller bloggandet, jag hoppas det eftersom det gett mig så mycket. Samtidigt får det ta den tid det tar, kommer det tillbaka så gör det.

Vem vet, jag kanske uppdaterar här lite då och då...kanske inte men jag vill i alla fall tacka alla som under åren följt min blogg.

Tack alla underbara ni! Tack för den här tiden så ses vi om vi ses, syns om vi syns och hörs om vi hörs!

Kram på er!!!!

2 kommentarer:

Mela sa...

Det var sorgligt att läsa, du har varit en stor inspirationsklick i mitt liv. Jag hoppas att du hittar tillbaka. Men först och främst ta hand om dig och familjen. Stora kramar och tack för allt som du delat med dig.
/mela

Aase sa...

Hallå där vännen!!!
Känner precis som du just nu så jag förstår precis. Då får man lov att ta en paus, andas och göra det som känns viktigast just nu.
Livet, familjen och annat kommer i första hand.
Hopaps du hittar ditt lugn och din energi. Så kommer säkert inspirationen så småningom, stressa inte fram den!!

KramKram Aase

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...